Loading Laddar...
 

Boka kurs

XRiskutbildning del 2 A (Kalmar)

2020-08-13 (torsdag)
kl. 16:00 - 19:30

Risktvå mc är den praktiska delen av de obligatoriska riskutbildningarna. Kursen kräver goda förkunskaper i att manövrera motorcykeln detta för att säkert kunna genomföra kursen samt att uppnå den krav nivå som kursen ställer på deltagaren. Om deltagarens manövrering eller övriga beteende är ett hinder för säkerheten och att kursens moment ej till fullo kan gemonföras och på så vis leder till ett underkännande kommer kursen ändock till fullo debiteras. Är du osäker på om du är redo kontakta oss på kontoret. Körkortstillstånd krävs ej. Om man går riskettan eller risktvåan först spelar heller ingen roll. Giltighetstiden på utbildningen är 5 år.

Du behöver ej vara elev på skolan för att gå riskutbildningarna på mc utan alla är lika välkomna. Detta gäller även riskettan för mc.

OBS! Kursen utförs på SYAB trafikcenter. (Sök ej på Syab på tex google,då hamnar du vid huvudkontoret) Sök på korsningen Elverslösa/Fölehagsvägen och följ vita skyltar mot Syab trafikcenter.

Kursen måste betalas i förväg via e-handel eller på Anders Trafikskola under kontorstid. mån 12.00-17.00, tis och tors 12.00-16.00

Det du behöver tänka på är att ha med dig en giltig legitimation samt att komma till Syab trafikcenter ca en kvart innan kursen börjar.

Välkommen till Anders trafikskola!

Notering

PRIS: 3900 SEK

FULLBOKAD